Welkom op onze website!

Onder de naam Wokkes! organiseren wij (Marcelle en Peer ) huiskamerconcerten bij ons in Udenhout

Op deze website kun je terugkijken op huiskamerconcerten die er zijn geweest en kondigen we de nieuwe huiskamerconcerten aan. Houd de website dus in de gaten als je er een keer bij wilt zijn!

Inmiddels hebben we de huiskamerconcerten van het seizoen 2017/2018 er weer op zitten. Lotte Walda en Ton Custers samen met Ben van Daal hebben gezorgd voor twee zeer sfeervolle concerten. Van het concert van Ton en Ben is een compilatie te zien op youtube. De link vind je bij de huiskamerconcerten!

Op vrijdag 8 december zorgde Smolak Wanski voor een geslaagde presentatie van hun album "adjusting the light from above". Anders dan anders maar ook hierover hoorden we heel veel positieve geluiden. Ook van dit concert staat een impressie op youtube. Je vindt ook deze link bij huiskamerconcerten

Op 23 maart verzorgde Jeroen Kant een schitterend laatste concert voor de zomer waar we met heel veel plezier op terugkijken. 

Het waren weer hele gezellige avonden. Hiervoor willen we jullie, degenen die er bij zijn geweest, heel hartelijk bedanken.

Wij gaan genieten van de zomer en alvast vooruit kijken naar het volgende seizoen huiskamerconcerten. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Groetjes, Marcelle en Peer