Agenda:


Ruud Fieten

 27 januari 2019  

Aanvang 14.00 uur

Entree 15 euro

Op 7 oktober zagen Marcelle in ik Ruud Fieten in het voorprogramma van a balladeer in de Mezz in Breda.

Zijn muziek sprak ons meteen al aan en daarom spraken wij hem aan :-)

Gelukkig vonden we hem bereid om bij ons een huiskamerconcert te komen spelen. Dit gaat gebeuren op zondagmiddag 27 januari 2019. 

Wil je meer weten over Ruud Fieten dan kun je kijken op zijn website: 

http://www.ruudfieten.nl of op zijn facebookpagina  https://www.facebook.com/RuudFietenNL

Op spotify kun je ook zijn album "In Orbit"' beluisteren. 

In mei 2018 won Ruud Fieten de allereerst Ad van Meurs prijs voor het mooiste liedje!

Sam en Julia

24 maart 2019

Aanvang 14.00 uur

 

Entree 10 euro

 

Sam van Ommen en Julia Schellekens leerden elkaar kennen in 2015, tijdens een jamsessie in de Winston Kingdom, en vonden elkaar direct in hun liefde voor Americana, country en folkmuziek, met als grote voorbeelden Bob Dylan, Emmylou Harris, Wilco en Neil Young voor hun diepgravende teksten en mooie melodieën. Ze besloten samen liedjes te schrijven en dat resulteerde in Widows Lullaby, een nummer dat de basis legde voor een vruchtbare samenwerking, en waarin hun unieke sound van dromerige harmonieën al doorklonk.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder, jaren waarin Sam & Julia in de finale van de Grote Prijs van Nederland (2016) stonden, het voorprogramma van de clubtour van Tangarine verzorgden, en hun sound ontwikkelden tot een volwassen geluid. Inmiddels zijn Sam & Julia van duo naar band gegroeid, bestaande uit gitarist Pascal Voorbraak, bassist Hugo Zuiker, drummer Niels de Jonge en Sam & Julia op zang, gitaar en keys. Met deze band nemen ze momenteel deel aan de Popronde 2018.

Op 26 oktober releasen ze hun single ‘Come Cry’, een voorproefje van hun eerste EP, genaamd ‘So Far, So Good’, dat refereert naar de bewogen tijd die ze achter de rug hebben. Tim Knol produceerde de EP en verkoos Sam & Julia om als eerste uit te brengen op zijn eigen, nieuwe label 'I Love My Label’. De EP is gemixt door Jeroen Tenty, o.a. bekend van de band ‘Beans & Fatback’. ‘So Far, So Good’ is een ode aan de belevenissen van Sam & Julia, over het eeuwige onbegrip tussen man en vrouw, over scheidende ouders, een auto-ongeluk, diverse gebroken harten, inmiddels is er een heel oeuvre aan krachtige, mysterieuze en hartverscheurende songs die na blijven ijlen in je hoofd. 


Kijk hier een filmpje van Sam en Julia: https://youtu.be/9hgTOW6plKY